Ewa gotuje (434)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną w winie i kompocie malinowym. Na deser będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca przyrządzi krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego poda gęś marynowaną i pieczoną w czerwonym winie oraz kompocie malinowym. Na deser zaś będzie kisiel na domowych winogronach i z ryżem po persku, gotowanym z szafranem i rodzynkami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (418)
Śr, 15.05 2:10
Ewa gotuje (419)
Śr, 15.05 2:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (444)
Śr, 15.05 2:45
Ewa gotuje (445)
Śr, 15.05 3:15
Ewa gotuje (494)
Śr, 15.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (486)
Śr, 15.05 7:10
Ewa gotuje (487)
Śr, 15.05 7:35
Ewa gotuje (420)
Czw, 16.05 2:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (446)
Czw, 16.05 2:45
Ewa gotuje (447)
Czw, 16.05 3:15