Ewa gotuje (430)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Ewa przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Na deser prowadząca upiecze tartę.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Na początku programu Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Kluczem do sukcesu tego dania jest kefirowa marynata. Z kolei na deser prowadząca upiecze tartę z owocami leśnymi i białą czekoladą.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (493)
Wt, 14.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (484)
Wt, 14.05 7:10
Ewa gotuje (485)
Wt, 14.05 7:35
Ewa gotuje (418)
Śr, 15.05 2:10
Ewa gotuje (419)
Śr, 15.05 2:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (444)
Śr, 15.05 2:45
Ewa gotuje (445)
Śr, 15.05 3:15
Ewa gotuje (494)
Śr, 15.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (486)
Śr, 15.05 7:10
Ewa gotuje (487)
Śr, 15.05 7:35