Ewa gotuje (401)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Ewa Wachowicz przyrządzi zupę z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Ewa Wachowicz zmodyfikuje przepis na popularne gołąbki i przyrządzi zupę gołąbkową z ryżem, mieloną wieprzowiną i włoską kapustą. Na drugie danie poda kacze piersi duszone w lekko pikantnym sosie karmelowym oraz surówkę z marchewki i kiszonych jabłek. Spróbuje także zamarynować dynię i zaproponuje ciasto z połówkami jabłek.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (410)
So, 04.05 2:35
Ewa gotuje (426)
So, 04.05 2:45
Ewa gotuje (427)
So, 04.05 3:15
Ewa gotuje (506)
So, 04.05 6:00
Ewa gotuje (511)
So, 04.05 10:05
Ewa gotuje (502)
So, 04.05 11:30
Ewa gotuje (411)
Nd, 05.05 2:30
Ewa gotuje (428)
Nd, 05.05 2:45
Ewa gotuje (429)
Nd, 05.05 3:15
Ewa gotuje (507)
Nd, 05.05 6:00
i 1 późniejsza emisja