Ewa gotuje (507)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Mateusz Gessler przyrządza zupę paryską. Widzowie zobaczą też, jak przygotować łososia w cieście francuskim i waniliową panna cottę.
Oglądaj w telewizji
Nd 5.05 6:00
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Na pierwsze danie proponuje zupę paryską, którą przyrządza Mateusz Gessler. Następnie pokazuje, jak przygotować łososia w cieście francuskim. Smak ryby wzbogaci szpinak z parmezanem i serkiem śmietankowym. Na deser zaś Ewa Wachowicz poda włoski klasyk - waniliową panna cottę polaną sosem owocowym.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (404)
Nd, 28.04 2:30
Ewa gotuje (416)
Nd, 28.04 2:50
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (417)
Nd, 28.04 3:20
Ewa gotuje (506)
Nd, 28.04 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (405)
Pon, 29.04 2:30
Ewa gotuje (482)
Pon, 29.04 6:00
Ewa gotuje (462)
Pon, 29.04 7:05
Ewa gotuje (463)
Pon, 29.04 7:35
Ewa gotuje (406)
Wt, 30.04 2:30
Ewa gotuje (418)
Wt, 30.04 2:45