Smakuj świat z Pascalem (4)
reality show Polska 2017
W skrócie
Podróżujący kucharz poznaje tajniki imbiru i gałki muszkatołowej. Udaje się na nocny targ, gdzie podaje się charakterystyczne dla Zanzibaru potrawy i napoje, takie jak sok z trzciny cukrowej.
Oglądaj w telewizji
Pon 20.05 12:50
Travel
Opis
W trakcie swojej kolejnej podróży kulinarnej Pascal Brodnicki poznaje sekrety kuchni Zanzibaru. Kosztuje tamtejszych przysmaków, odwiedza targi oraz miejsca, w których produkowana jest lokalna żywność.
Prowadzący nadal tropi przyprawy. Tym razem poznaje tajniki imbiru i gałki muszkatołowej. Udaje się także na nocny targ, gdzie podaje się charakterystyczne dla Zanzibaru potrawy i napoje, takie jak sok z trzciny cukrowej z dodatkiem imbiru i limonki. Na koniec przeniesiemy się do Polski gdzie Pascal przyrządzi grillowanego łososia z imbirem i miodem.
Twórcy
Zobacz także
Smakuj świat z Pascalem (1/12)
Wt, 21.05 12:50
Smakuj świat z Pascalem (2/12)
Śr, 22.05 12:55
Smakuj świat z Pascalem: Gruzja (3/12)
Czw, 23.05 12:50
Smakuj świat z Pascalem (4/12)
Pt, 24.05 12:50
Smakuj świat z Pascalem (5/12)
Pon, 27.05 12:50
Smakuj świat z Pascalem (6/12)
Wt, 28.05 12:50
Smakuj świat z Pascalem: Namibia (7/12)
Śr, 29.05 12:50
Smakuj świat z Pascalem: Kreta (8/12)
Czw, 30.05 12:50
Smakuj świat z Pascalem: Laos (9/12)
Pt, 31.05 12:50