Szczypta smaku (3/8)

magazyn kulinarny Polska 2013  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Olga i Agata prezentują nowe pomysły na kanapki. W odcinku ta przekąska pojawi się w różnych formach. Prowadzące przedstawią m.in tort kanapkowy z makrelą, twarożkiem i suszonymi pomidorami.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Olga Kwiecińska do perfekcji opanowała sztukę gotowania i różnorakie kuchenne sztuczki. Agata Ziemnicka jest dietetyczką z pasją, która bez wytchnienia wynajduje różne sposoby na to, żeby jeść zdrowo i smacznie. Obie gotują nowoczesne i lekkie potrawy, wzorując się nie tylko na kuchni tradycyjnej. Każdy odcinek jest pełen inspiracji z innego zakątka świata. Olga i Agata sprawdzą, jak gotują prawdziwe włoskie mammy oraz zaserwują tradycyjne dania kuchni francuskiej. Nie zabraknie też pomysłowych łakoci.

Olga i Agata prezentują zupełnie nowe pomysły na kanapki. W odcinku ta przekąska pojawi się w różnych formach, zaczynając od fantazyjnego torciku kanapkowego z makrelą, twarożkiem i suszonymi pomidorami, poprzez cudowne tosty z grillowanymi boczniakami, kończąc na włosko-skandynawskim akcencie czyli panini a'la gravlax.

Twórcy

Ładuję...