Podróże kulinarne Roberta Makłowicza: Smak antypodów

magazyn kulinarny  b.o.

W skrócie

Robert Makłowicz poznaje uroki Australii. W Canberze, ''pod wiszącą skałą'' i w interiorze przedstawi smaki i przyprawy. Będzie okazja by sprawdzić, czy krokodyl jest smaczny.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Cykl kulinarny prezentujący zarówno tradycyjne jak i wyszukane potrawy kuchni polskiej oraz światowej. Wszystkie dania przygotowane są w malowniczych, naturalnych plenerach.

Cykl kulinarny prezentujący potrawy kuchni polskiej i światowej. Wszystkie dania przygotowane są w naturalnych plenerach. Tym razem Robert Makłowicz poznaje uroki Australii! W Canberze, ''pod wiszącą skałą'' i w interiorze przedstawi charakterystyczne smaki, produkty i przyprawy tego kontynentu. Będzie okazja sprawdzić między innymi, czy krokodyl jest smaczny.

Twórcy

Ładuję...