Kwestia smaku: Adżapsandali i czachochbili (34)

magazyn kulinarny Polska  b.o.

W skrócie

Kulinarne przygody duszpasterza kucharzy ks. Romana Grądalskiego. Tym razem w przepięknej scenerii podkarpackiego Dębowca z Mykołą Mańko odkrywa on tajniki kuchni klasztorów prawosławnych.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Program kulinarny jest prowadzony przez saletyna, księdza Romana Grądalskiego, który jest on duszpasterzem kucharzy. Wraz ze swymi przyjaciółmi, mistrzami kuchni, próbuje on pokazać, że zdrowe gotowanie nie jest trudne.

Jeśli chcecie Państwo dowiedzieć się, co znaczą słowa: adżapsandali i czachochbili, zapraszamy do oglądania kolejnego odcinka kulinarnych przygód duszpasterza kucharzy ks. Romana Grądalskiego. Tym razem w przepięknej scenerii podkarpackiego Dębowca z kolejnym gościa Mykołą Mańko odkrywamy tajniki kuchni klasztorów prawosławnych.

Twórcy

Ładuję...