Podróże kulinarne Roberta Makłowicza: Smak Ibizy i Formentery
magazyn kulinarny
W skrócie
Robert Makłowicz podróżuje po Balearach - Ibizie i Formenterze. Przygotuje tu zupę z owoców morza z ryżem oraz tradycyjną sałatkę z pomidorów i ziemniaków.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Cykl kulinarny prezentujący zarówno tradycyjne jak i wyszukane potrawy kuchni polskiej oraz światowej. Wszystkie dania przygotowane są w malowniczych, naturalnych plenerach.
Tym razem Robert Makłowicz ubrany w hipisowski strój podróżuje po malowniczych wyspach archipelagu Balearów: Ibizie oraz Formenterze. Nad piękną zatoką przygotuje zupę z owoców morza z ryżem. Pokaże również, jak przyrządzić tradycyjną sałatkę z pomidorów i ziemniaków. Zachód słońca będzie podziwiał z legendarnej Cafe del Mar.