Podróże kulinarne Roberta Makłowicza: Leśny smak

magazyn kulinarny  b.o.

W skrócie

Robert Makłowicz korzysta tym razem z bogactwa bieszczadzkich lasów. Serwuje zupę z bażanta, potrawy z jelenia, dzika i zająca. Potrawy przygotowuje w scenerii ośnieżonego lasu.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Cykl kulinarny prezentujący zarówno tradycyjne jak i wyszukane potrawy kuchni polskiej oraz światowej. Wszystkie dania przygotowane są w malowniczych, naturalnych plenerach.

Tym razem Robert Makłowicz prezentuje bogactwo bieszczadzkich lasów przez pryzmat tego, co może znaleźć się na talerzu. Serwuje więc zupę z bażanta, potrawy z jelenia, dzika i zająca. Wszystko przygotowywane jest w malowniczej scenerii przykrytego śniegiem lasu.

Twórcy

Ładuję...