Podróże kulinarne Roberta Makłowicza: Kaczawski smak

magazyn kulinarny  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Nad rzeką Kaczawą Robert Makłowicz przygotuje pstrąga na miodowej parze oraz zupę z kaczki. W uranowej sztolni gotuje gołąbki z włoskiej kapusty, mięsa i suszonych śliwek.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Cykl kulinarny prezentujący zarówno tradycyjne jak i wyszukane potrawy kuchni polskiej oraz światowej. Wszystkie dania przygotowane są w malowniczych, naturalnych plenerach.

Robert Makłowicz szuka tym razem skarbów u podnóża formacji skalnej zwanej Organami Wielisławskimi. Nad rzeką Kaczawą przygotuje pstrąga na miodowej parze oraz zupę z kaczki. We wnętrzu uranowej sztolni gotuje gołąbki z włoskiej kapusty, mięsa, suszonych śliwek i miejscowej śliwowicy w sosie czosnkowym.

Twórcy

Ładuję...