Podróże kulinarne Roberta Makłowicza: Bieszczadzki smak
W skrócie
Robert Makłowicz przygotuje potrawy, z których słyną Bieszczady. W plenerach przyrządza zupę ziemniaczaną na dziczyźnie. Przygotuje także mięso z rusztu oraz pieczeń z dzika.
Oglądaj w telewizji
Opis
Cykl kulinarny prezentujący zarówno tradycyjne jak i wyszukane potrawy kuchni polskiej oraz światowej. Wszystkie dania przygotowane są w malowniczych, naturalnych plenerach.
Podczas swojej kolejnej wędrówki kulinarnej Robert Makłowicz postanawia przygotować tradycyjne potrawy, z których słyną Bieszczady. W malowniczych plenerach górskich przyrządza zupę ziemniaczaną na dziczyźnie. W pięknej zimowej scenerii na Połoninie Wetlińskiej przygotuje też mięso z rusztu na węglu z tradycyjnego wypału i pieczeń z dzika. Widzowie, obok sekretów kuchni bieszczadzkiej, poznają przy okazji atrakcje tamtych terenów.