Podróże kulinarne Roberta Makłowicza: Kolejowy smak

magazyn kulinarny  b.o.

W skrócie

Robert Makłowicz, miłośnik starych parowozów, dziś gotuje w lokomotywie, salonce i wagonie pocztowym. Są to: zupa corn chowder, kurczak pilzneński i tagliatelle z łososiem.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Cykl kulinarny prezentujący zarówno tradycyjne jak i wyszukane potrawy kuchni polskiej oraz światowej. Wszystkie dania przygotowane są w malowniczych, naturalnych plenerach.

Największą pasją Roberta Makłowicza, obok sztuki kulinarnej, są stare parowozy. W tym programie kucharz przygotowuje potrawy w lokomotywie, salonce i wagonie pocztowym. Proponuje widzom tak wyśmienite dania, jak amerykańska zupa corn chowder, kurczak pilzneński i makaron tagliatelle z łososiem.

Twórcy

Ładuję...