Smaki czasu z Karolem Okrasą

magazyn kulinarny  b.o.

W skrócie

W sylwestrowym wydaniu Karol Okrasa prezentuje dania z dziczyzny. Towarzyszy mu leśnik i myśliwy Tomasz Węgrzynowski. Wspólnie przygotowują dwie potrawy: pieczeń z dzika i comber z sarny.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Po "Kuchni z Okrasą" popularny mistrz sztuki kulinarnej wraca na antenę telewizyjnej Dwójki. Prowadzący Karol Okrasa zaprasza swoich gości, znane postacie polskiego show-biznesu, do odkrycia własnych kulinarnych fascynacji. Jego zadaniem jest stworzenie gastronomicznego odpowiednika emocji, które nosi w sobie każda z osób goszczących w programie. Inspiracją do stworzenia wymarzonego dania mogą być m.in. wspomnienia z dzieciństwa lub fascynacja kuchnią poznaną w czasie podróży zagranicznej.

W sylwestrowym wydaniu programu Karol Okrasa zaprezentuje widzom dania z dziczyzny. Kucharzowi towarzyszyć będzie leśnik i myśliwy, Tomasz Węgrzynowski. Prowadzący i jego gość przygotują dwie potrawy - pieczeń z dzika i comber z sarny.

Występują

Twórcy

Ładuję...