Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
W skrócie
W Santa Barbara w Kalifornii Guy Fieri odwiedza miejsce, łączące sklep mięsny z restauracją. W Las Vegas spotyka się z szefem kuchni, który serwuje aromatyczne tajskie dania.
Oglądaj w telewizji

Opis
Restaurator, Guy Fieri, ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej i zaskakującej odsłonie. Uczy się je przyrządzać.
W Santa Barbara w Kalifornii prowadzący odwiedza miejsce, łączące sklep mięsny z restauracją. Podają tam tacos z kurczakiem w aromatycznym sosie oraz kanapkę, która podbija serca smakoszy. W Delray Beach na Florydzie Fieri trafia do rodzinnego lokalu, gdzie próbuje pasty z mięsem oraz gulaszu z owoców morza. W Las Vegas spotyka się z szefem kuchni, który serwuje tajskie dania - pełne kolorów, aromatów i kulinarnej fantazji.