Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (1/12)
(Diners, Drive-Ins and Dives: Triple D Nation)
W skrócie
Guy Fieri powraca do swoich ulubionych lokali, by zobaczyć, co się tam dzieje od czasu jego pierwszej wizyty. Sprawdza, czy właściciele rozbudowali swój biznes i wzbogacili manu.
Oglądaj w telewizji


Opis
Guy Fieri ponownie wyrusza w trasę, by odwiedzić swoje ulubione knajpki i sprawdzić, co się tam dzieje od czasu jego pierwszej wizyty. Prowadzący chce wiedzieć, czy właściciele otworzyli nowe lokale, rozbudowali istniejące już placówki, czy dodali nowe potrawy do menu.
Guy Fieri ponownie odwiedza swoje ulubione restauracje. Na początek udaje się do pizzerii w Boulder w Kolorado, serwującej pikantne pizze oraz klasyczne włoskie kanapki w wersji inspirowanej Górami Skalistymi. Następna na jego trasie jest Mesa w Arizonie. To rodzinny lokal z latynoamerykańskim comfort foodem, który wciąż go zachwyca pysznymi empanadami. Ostatnim punktem wyprawy jest kultowa knajpa z barbecue w Memphis w stanie Tennessee. Restauracja serwuje wędzone mięsa z tajemniczą mieszanką przypraw oraz legendarną kanapkę z mortadelą.