Historia kuchni polskiej: Jan Szyttler. Kołdunki i chłodniki
magazyn kulinarny Polska 2024-2025

Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Pierwsze kompleksowe opracowanie poświęcone historii polskiej kuchni, które systematycznie prezentuje istotę i bogactwo kulinarne, jakie otrzymaliśmy do naszych przodków.
Zobacz także
Historia kuchni polskiej: W stronę Wielkanocy (25)
So, 19.04 12:55
i 1 późniejsza emisja
Historia kuchni polskiej: 'Ollaputreda francuska', czyli wielkanocny pasztet króla Zygmunta III
Nd, 20.04 13:45
i 1 późniejsza emisja
Historia kuchni polskiej: W czasach króla Jana (9)
Pon, 21.04 13:35
i 1 późniejsza emisja
Historia kuchni polskiej: Kartofle. Koniec głodu? (16)
Śr, 23.04 11:30
i 2 późniejsze emisje
Historia kuchni polskiej: Lucyna Ćwierczakiewiczowa (17)
Śr, 30.04 11:30
i 1 późniejsza emisja