Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching (1)
(Ching's Amazing Asia: Golden Foodie Gems in Hong Kong)
magazyn kulinarny Wielka Brytania 2015

W skrócie
Prowadzący odwiedza Kowloon. Gotując u boku lokalnych szefów kuchni, przyrządza złote sajgonki, bułeczki z wieprzowiną, krewetki z chilli, grillowane żeberka wieprzowe w stylu ubud i jagnięcinę.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Widzowie udają się w podróż z charyzmatyczną Ching-He Huang. Wspólnie przeżyją kulinarną przygodę w jej rodzinnej Azji, gdzie mistrzyni kuchni odkrywa znakomite regionalne dania i tworzy własne przepisy. Ching-He rozpoczyna swoją wyprawę w Hong Kongu, demonstrując swoje zdolności w Kowloon.
Prowadzący odwiedza Kowloon, szukając kulinarnych perełek. Gotując u boku lokalnych szefów kuchni, przyrządza złote sajgonki, bułeczki z wieprzowiną, krewetki z chilli, grillowane żeberka wieprzowe w stylu ubud i jagnięcinę obsmażaną w woku.