Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (1/12)

(Diners, Drive-Ins and Dives: Triple D Nation)

magazyn kulinarny USA 2022
zdjęcie

W skrócie

Guy Fieri odwiedza St. Simons Island w Georgii, gdzie kosztuje specjałów barbecue. Następnie rusza do Los Angeles, gdzie tradycyjne włoskie delikatesy oferują kurczaka po parmeńsku.

Oglądaj w telewizji

Czw 27.02 21:10
Food Networklogo
Pt 28.02 15:10
Food Networklogo

Opis

Guy Fieri ponownie wyrusza w trasę, by odwiedzić swoje ulubione knajpki i sprawdzić, co się tam dzieje od czasu jego pierwszej wizyty. Prowadzący chce wiedzieć, czy właściciele otworzyli nowe lokale, rozbudowali istniejące już placówki, czy dodali nowe potrawy do menu.

W swej kulinarnej podróży Guy Fieri próbuje wyjątkowych smaków. Najpierw odwiedza St. Simons Island w Georgii, gdzie kosztuje specjałów barbecue, m.in. aromatycznego chili z mostka wołowego oraz kanapkę Reuben z pastrami. Następnie rusza na zachodnie wybrzeże, do Los Angeles, gdzie w tradycyjnych włoskich delikatesach serwują kurczaka parmigiana. W pobliskiej kanapkowni próbuje ogromne bagietki wypełnione chrupiącymi, smażonymi specjałami.

Zobacz także

Ładuję...