Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (1/12)
(Diners, Drive-Ins and Dives: Triple D Nation)

W skrócie
Guy Fieri odwiedza St. Simons Island w Georgii, gdzie kosztuje specjałów barbecue. Następnie rusza do Los Angeles, gdzie tradycyjne włoskie delikatesy oferują kurczaka po parmeńsku.
Oglądaj w telewizji


Opis
Guy Fieri ponownie wyrusza w trasę, by odwiedzić swoje ulubione knajpki i sprawdzić, co się tam dzieje od czasu jego pierwszej wizyty. Prowadzący chce wiedzieć, czy właściciele otworzyli nowe lokale, rozbudowali istniejące już placówki, czy dodali nowe potrawy do menu.
W swej kulinarnej podróży Guy Fieri próbuje wyjątkowych smaków. Najpierw odwiedza St. Simons Island w Georgii, gdzie kosztuje specjałów barbecue, m.in. aromatycznego chili z mostka wołowego oraz kanapkę Reuben z pastrami. Następnie rusza na zachodnie wybrzeże, do Los Angeles, gdzie w tradycyjnych włoskich delikatesach serwują kurczaka parmigiana. W pobliskiej kanapkowni próbuje ogromne bagietki wypełnione chrupiącymi, smażonymi specjałami.