Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (1/13)
(Diners, Drive-Ins and Dives: Triple D Nation)
magazyn kulinarny USA 2022
W skrócie
Guy Fieri odkrywa nowe odsłony klasycznych dań. W Kalifornii poznaje smak frytek z awokado i nietypowego burgera. W New Jersey testuje nóżki wieprzowe oraz żeberka w stylu St. Louis.
Oglądaj w telewizji
Czw 20.02 21:45
Food Network
Pt 21.02 15:45
Food Network
Opis
Podczas kulinarnej podróży po Stanach Zjednoczonych Guy Fieri odkrywa nowe, kreatywne odsłony klasycznych dań.
W kulinarnej podróży Guy Fieri odkrywa nowe, kreatywne odsłony klasycznych dań. W Palm Desert w Kalifornii zagląda do lokalu, gdzie serwują frytki z awokado i burgera z włoskim charakterem. Następnie w Atlantic City w New Jersey testuje tradycyjne soul food, a dokładniej nóżki wieprzowe i żeberka w stylu St. Louis. A w Lansing w Michigan odkrywa połączenie barbecue z włoską klasyką w autorskiej wersji pod postacią bruschetty.
Zobacz także
Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (9/13)
Nd, 09.02 16:35
Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (10/13)
Nd, 09.02 17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (11/13)
Czw, 13.02 21:05
i 2 późniejsze emisje
Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (12/13)
Czw, 13.02 21:40
i 2 późniejsze emisje
Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (13)
Czw, 20.02 21:10
i 1 późniejsza emisja