Historia kuchni polskiej: 'Ollaputreda francuska', czyli wielkanocny pasztet króla Zygmunta III
magazyn kulinarny Polska 2024-2025

Oglądaj w telewizji
Nd 20.04 13:45
TVP Historia
Nd 20.04 13:45
TVP Historia 2
Opis
Pierwsze kompleksowe opracowanie poświęcone historii polskiej kuchni, które systematycznie prezentuje istotę i bogactwo kulinarne, jakie otrzymaliśmy do naszych przodków.
Zobacz także
Historia kuchni polskiej: Królestwo Kongresowe. Kuchnia generała Wincentego Krasińskiego (15)
Śr, 16.04 11:05
i 1 późniejsza emisja
Historia kuchni polskiej: Chrzest. Wino, oliwa i post
Pt, 18.04 18:10
i 1 późniejsza emisja
Historia kuchni polskiej: W stronę Wielkanocy (25)
So, 19.04 12:55
i 1 późniejsza emisja
Historia kuchni polskiej: W czasach króla Jana (9)
Pon, 21.04 13:35
i 1 późniejsza emisja
Historia kuchni polskiej: Kartofle. Koniec głodu? (16)
Śr, 23.04 11:30
i 2 późniejsze emisje