Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/19)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA

W skrócie
Restaurator Guy Fieri wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi potrawami, które są podawane w nowej zaskakującej odsłonie.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Znany restaurator Guy Fieri kolejny raz wyrusza w głąb Stanów Zjednoczonych w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem, podanym w nowej zaskakującej odsłonie.
Guy Fieri rozpoczyna swoją kulinarną wędrówkę od portorykańskiego miejsca w San Antonio, które tworzy unikalne wersje nachos i serwuje monstrualne kotlety. W Nowym Orleanie odwiedza lokal, którego specjałem są golonki. Na koniec zagląda do knajpy, w której przyrządza się niecodzienne tacos z wieprzowiną i podaje kapustę w przepysznej formie.
Twórcy
Zobacz także
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (6/20)
Pon, 28.04 7:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (7/20)
Pon, 28.04 8:15
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (8/20)
Pon, 28.04 8:50
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (9/20)
Pon, 05.05 7:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (10/20)
Pon, 05.05 8:15
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (11/20)
Pon, 05.05 8:50