Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/19)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA
W skrócie
Restaurator Guy Fieri wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi potrawami, które są podawane w nowej zaskakującej odsłonie.
Oglądaj w telewizji
Pon 2.06 7:45
Food Network
Opis
Znany restaurator Guy Fieri kolejny raz wyrusza w głąb Stanów Zjednoczonych w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem, podanym w nowej zaskakującej odsłonie.
Guy Fieri rozpoczyna swoją kulinarną wędrówkę od portorykańskiego miejsca w San Antonio, które tworzy unikalne wersje nachos i serwuje monstrualne kotlety. W Nowym Orleanie odwiedza lokal, którego specjałem są golonki. Na koniec zagląda do knajpy, w której przyrządza się niecodzienne tacos z wieprzowiną i podaje kapustę w przepysznej formie.
Twórcy
Zobacz także
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/17)
Czw, 22.05 21:05
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/17)
Czw, 22.05 21:40
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (19/20)
Pon, 26.05 7:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (20)
Pon, 26.05 8:15
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (13/19)
Pon, 26.05 8:50
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3/17)
Czw, 29.05 21:10
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (4/17)
Czw, 29.05 21:45
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/19)
Pon, 02.06 8:15
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3/19)
Pon, 02.06 8:50