Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/19)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA
W skrócie
Restaurator Guy Fieri wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi potrawami, które są podawane w nowej zaskakującej odsłonie.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Znany restaurator Guy Fieri kolejny raz wyrusza w głąb Stanów Zjednoczonych w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem, podanym w nowej zaskakującej odsłonie.
Guy Fieri rozpoczyna swoją kulinarną wędrówkę od portorykańskiego miejsca w San Antonio, które tworzy unikalne wersje nachos i serwuje monstrualne kotlety. W Nowym Orleanie odwiedza lokal, którego specjałem są golonki. Na koniec zagląda do knajpy, w której przyrządza się niecodzienne tacos z wieprzowiną i podaje kapustę w przepysznej formie.
Twórcy
Zobacz także
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (13)
Nd, 20.10 16:40
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/13)
Nd, 20.10 17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/13)
Nd, 20.10 17:40
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (9/20)
Pon, 21.10 7:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (10/20)
Pon, 21.10 8:20
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (11/20)
Pon, 21.10 8:50
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3/13)
Nd, 27.10 16:40
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (4/13)
Nd, 27.10 17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (5/13)
Nd, 27.10 17:40
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (12/20)
Pon, 28.10 7:45