Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/19)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA
W skrócie
Restaurator Guy Fieri wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi potrawami, które są podawane w nowej zaskakującej odsłonie.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Znany restaurator Guy Fieri kolejny raz wyrusza w głąb Stanów Zjednoczonych w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem, podanym w nowej zaskakującej odsłonie.
Guy Fieri rozpoczyna swoją kulinarną wędrówkę od portorykańskiego miejsca w San Antonio, które tworzy unikalne wersje nachos i serwuje monstrualne kotlety. W Nowym Orleanie odwiedza lokal, którego specjałem są golonki. Na koniec zagląda do knajpy, w której przyrządza się niecodzienne tacos z wieprzowiną i podaje kapustę w przepysznej formie.
Twórcy
Zobacz także
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3/8)
Czw, 18.12 21:00
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (4/8)
Czw, 18.12 21:35
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/16)
Pon, 22.12 7:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/16)
Pon, 22.12 8:20
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3/16)
Pon, 22.12 8:50
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (5/8)
Czw, 25.12 21:30
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (6/8)
Czw, 25.12 22:00
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (4/16)
Pon, 29.12 7:35
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (5/16)
Pon, 29.12 8:05
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (6/16)
Pon, 29.12 8:35