Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/19)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA

W skrócie
Restaurator Guy Fieri wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi potrawami, które są podawane w nowej zaskakującej odsłonie.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Znany restaurator Guy Fieri kolejny raz wyrusza w głąb Stanów Zjednoczonych w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem, podanym w nowej zaskakującej odsłonie.
Guy Fieri rozpoczyna swoją kulinarną wędrówkę od portorykańskiego miejsca w San Antonio, które tworzy unikalne wersje nachos i serwuje monstrualne kotlety. W Nowym Orleanie odwiedza lokal, którego specjałem są golonki. Na koniec zagląda do knajpy, w której przyrządza się niecodzienne tacos z wieprzowiną i podaje kapustę w przepysznej formie.
Twórcy
Zobacz także
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/17)
Nd, 06.07 16:35
i 2 późniejsze emisje
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/17)
Nd, 06.07 17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (16/19)
Pon, 07.07 7:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (17/19)
Pon, 07.07 8:15
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (18/19)
Pon, 07.07 8:50
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (15/17)
Czw, 10.07 21:05
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (16/17)
Czw, 10.07 21:35
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3/17)
Nd, 13.07 16:35
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (4/17)
Nd, 13.07 17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (19)
Pon, 14.07 7:45