Kulinarne wędrówki z Jolą Kleser 2: Bieszczady (1)
W skrócie
Jola Kleser odwiedza Bieszczady. Celem jej wizyty jest poszukiwanie naturalnych smaków. Inspirujące okazują się rosnące tam dzikie rośliny i zioła, takie jak: czosnek niedźwiedzi, szczaw i pokrzywa.
Oglądaj w telewizji
Opis
Jolanta Kleser, trenerka kulinarna i miłośniczka kuchni regionalnej, wyrusza w podróż po Polsce w poszukiwaniu inspirujących przepisów. Stara się wybierać i promować takie, które byłyby zarówno zdrowe, jak i smaczne. Kolejnym kryterium jest łatwość przygotowania. Repertuar potraw Kleser potrafi zaskoczyć nawet zapalonych miłośników kuchni.
Jola Kleser odwiedza Bieszczady. Celem jej wizyty jest poszukiwanie naturalnych i zdrowych smaków. Inspirujące okazują się rosnące tam dzikie rośliny i zioła, takie jak: czosnek niedźwiedzi, szczaw i pokrzywa. Jola Kleser odkryje również świetne sposoby na przygotowanie dziczyzny.