Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3/20)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w swoją kulinarną podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc, w których warto zjeść coś dobrego. W Montanie prowadzący próbuje meksykańskiej wieprzowiny z francuskim tostem Monte Christo, w Waszyngtonie wariacji na temat gnocchi, a w Kalifornii najlepszej kanapki pod słońcem. Przybliża również widzom flagowe dania kuchni z całego świata, ale w nowych, zaskakujących wersjach.
Twórcy
Zobacz także
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (5/12)
Czw, 07.08 21:05
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (6/12)
Czw, 07.08 21:40
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (11/17)
Nd, 10.08 16:35
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (12/17)
Nd, 10.08 17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (12/13)
Pon, 11.08 7:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (13)
Pon, 11.08 8:15
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/13)
Pon, 11.08 8:50
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (7/12)
Czw, 14.08 21:05
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (8/12)
Czw, 14.08 21:40
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (13/17)
Nd, 17.08 16:40