Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3/20)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc.
Oglądaj w telewizji
Pon 7.10 7:45
Food Network
Opis
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w swoją kulinarną podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc, w których warto zjeść coś dobrego. W Montanie prowadzący próbuje meksykańskiej wieprzowiny z francuskim tostem Monte Christo, w Waszyngtonie wariacji na temat gnocchi, a w Kalifornii najlepszej kanapki pod słońcem. Przybliża również widzom flagowe dania kuchni z całego świata, ale w nowych, zaskakujących wersjach.
Twórcy
Zobacz także
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (5/13)
Nd, 29.09 16:40
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (6/13)
Nd, 29.09 17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (7/13)
Nd, 29.09 17:40
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (13)
Pon, 30.09 7:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/20)
Pon, 30.09 8:20
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/20)
Pon, 30.09 8:50
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (8/13)
Nd, 06.10 17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (9/13)
Nd, 06.10 17:40
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (4/20)
Pon, 07.10 8:20
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (5/20)
Pon, 07.10 8:50