Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/20)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w swoją kulinarną podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc, w których warto zjeść coś dobrego. W Montanie prowadzący próbuje meksykańskiej wieprzowiny z francuskim tostem Monte Christo, w Waszyngtonie wariacji na temat gnocchi, a w Kalifornii najlepszej kanapki pod słońcem. Przybliża również widzom flagowe dania kuchni z całego świata, ale w nowych, zaskakujących wersjach.
Twórcy
Zobacz także
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (11/12)
Czw, 28.08 21:05
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (12)
Czw, 28.08 21:40
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (17)
Nd, 31.08 16:35
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/17)
Nd, 31.08 17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (8/13)
Pon, 01.09 7:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (9/13)
Pon, 01.09 8:15
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (10/13)
Pon, 01.09 8:50
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1)
Czw, 04.09 21:00
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2)
Czw, 04.09 21:35
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/12)
Pt, 05.09 15:15