Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/20)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w swoją kulinarną podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc, w których warto zjeść coś dobrego. W Montanie prowadzący próbuje meksykańskiej wieprzowiny z francuskim tostem Monte Christo, w Waszyngtonie wariacji na temat gnocchi, a w Kalifornii najlepszej kanapki pod słońcem. Przybliża również widzom flagowe dania kuchni z całego świata, ale w nowych, zaskakujących wersjach.
Twórcy
Zobacz także
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3/12)
Nd, 26.10 16:35
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (4/12)
Nd, 26.10 17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/12)
Pon, 27.10 7:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/12)
Pon, 27.10 8:15
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3/12)
Pon, 27.10 8:50
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (5/16)
Czw, 30.10 20:55
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (6/16)
Czw, 30.10 21:30
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (5/12)
Nd, 02.11 16:30
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (6/12)
Nd, 02.11 17:05
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (4/12)
Pon, 03.11 7:45