M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1)
magazyn kulinarny Polska 2023

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
M jak mięso 6: Podroby (5)
So, 14.06 8:25
i 2 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Dziczyzna (7)
So, 14.06 21:45
i 3 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Indyk (3)
Pon, 16.06 14:25
M jak mięso 6: Mięsa z kością (4)
Pon, 16.06 14:45
M jak mięso 6: Steki (6)
Pon, 16.06 19:20
i 2 późniejsze emisje
M jak mięso 6: Szyja (8)
Śr, 18.06 14:50