Go-tu-jemy: Domowy kebab z warzywami (23)
magazyn kulinarny Polska 2022
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Prowadząca Agata Gwiazdowska zaprasza młodych widzów do wspólnego gotowania. Udowodni ona, że nawet z trzech składników da się przygotować fantastyczne danie.
Ekipa wybierze się w kulinarną podróż do Turcji. Zrobi pyszny kebab w szybkiej wersji z kawałkami kurczaka w aromatycznych, orientalnych przyprawach.
Twórcy
Zobacz także
Go-tu-jemy: Owsianka (5)
Śr, 06.11 15:20
Go-tu-jemy: Domowa pizza (6)
Śr, 06.11 15:25
Go-tu-jemy: Waflowe Pischingery z kremem czekoladowym (19)
So, 09.11 13:10
Go-tu-jemy: Dyniowe kluseczki leniwe z masłem (20)
So, 09.11 13:15
Go-tu-jemy: Sos pomidorowy (8)
Nd, 10.11 10:00
i 1 późniejsza emisja
Go-tu-jemy: Popcorn (9)
Nd, 10.11 10:05
i 1 późniejsza emisja
Go-tu-jemy: Kefirowe placuszki z domowym musem owocowym (21)
So, 16.11 13:00
Go-tu-jemy: Ślimaki z ciasta francuskiego z serem i szynką (22)
So, 16.11 13:05
Go-tu-jemy: Owoce pod kruszonką (10)
Nd, 17.11 10:00
Go-tu-jemy: Domowy burger wołowy (11)
Nd, 17.11 10:05