Pięknie przyprawiONA 2: Resztki na stole, czyli zdrowe NO WASTE (6)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Agnieszka Mielczarek podpowiada, jak wykorzystywać do końca produkty spożywcze i nie wyrzucać resztek. Dzięki stosowaniu jej rad można oszczędzić pieniądze, dbać o planetę i cieszyć się pełnią smaku.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Dietetyczka Agnieszka Mielczarek pokazuje, jak smacznie i zdrowo gotować. Przekonuje, że nie jest to trudne. Zdradza przepisy na pyszne potrawy, które wcale nie muszą być drogie. Inspiruje do zmian w kuchni, udzielając jasnych i praktycznych wskazówek.
Agnieszka Mielczarek podpowiada, jak wykorzystać do końca produkty spożywcze, żeby wyrzucać jak najmniej resztek. Dzięki temu można zaoszczędzić, dbać o planetę i cieszyć się pełnią smaku. W ten sposób realizuje w kuchni trend no waste.