Pięknie przyprawiONA 2: Resztki na stole, czyli zdrowe NO WASTE (6)

magazyn kulinarny Polska 2021  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Agnieszka Mielczarek podpowiada, jak wykorzystywać do końca produkty spożywcze i nie wyrzucać resztek. Dzięki stosowaniu jej rad można oszczędzić pieniądze, dbać o planetę i cieszyć się pełnią smaku.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Dietetyczka Agnieszka Mielczarek pokazuje, jak smacznie i zdrowo gotować. Przekonuje, że nie jest to trudne. Zdradza przepisy na pyszne potrawy, które wcale nie muszą być drogie. Inspiruje do zmian w kuchni, udzielając jasnych i praktycznych wskazówek.

Agnieszka Mielczarek podpowiada, jak wykorzystać do końca produkty spożywcze, żeby wyrzucać jak najmniej resztek. Dzięki temu można zaoszczędzić, dbać o planetę i cieszyć się pełnią smaku. W ten sposób realizuje w kuchni trend no waste.

Zobacz także

Ładuję...