Pięknie przyprawiONA 2: Resztki na stole, czyli zdrowe NO WASTE (6)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Agnieszka Mielczarek podpowiada, jak wykorzystywać do końca produkty spożywcze i nie wyrzucać resztek. Dzięki stosowaniu jej rad można oszczędzić pieniądze, dbać o planetę i cieszyć się pełnią smaku.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Dietetyczka Agnieszka Mielczarek pokazuje, jak smacznie i zdrowo gotować. Przekonuje, że nie jest to trudne. Zdradza przepisy na pyszne potrawy, które wcale nie muszą być drogie. Inspiruje do zmian w kuchni, udzielając jasnych i praktycznych wskazówek.
Agnieszka Mielczarek podpowiada, jak wykorzystać do końca produkty spożywcze, żeby wyrzucać jak najmniej resztek. Dzięki temu można zaoszczędzić, dbać o planetę i cieszyć się pełnią smaku. W ten sposób realizuje w kuchni trend no waste.
Zobacz także
Pięknie przyprawiONA 2: Przepisy na piękne włosy (5)
So, 09.08 22:35
Pięknie przyprawiONA 2: Poziom cukru we krwi a smaczne menu (6)
So, 09.08 22:50
Pięknie przyprawiONA 2: Menu na poprawę libido (8)
Wt, 12.08 8:25
i 3 późniejsze emisje
Pięknie przyprawiONA 2: Kuchnia antyjo-jo (7)
Wt, 12.08 8:40
i 2 późniejsze emisje
Pięknie przyprawiONA 2: Żyły w doskonałej formie (11)
Pt, 15.08 12:30
Pięknie przyprawiONA 2: Kuchnia antyjo-jo (19)
So, 16.08 11:05
i 1 późniejsza emisja
Pięknie przyprawiONA 2: Menu na poprawę libido (20)
So, 16.08 11:20
i 1 późniejsza emisja
Pięknie przyprawiONA 2: Dieta a bezsenność (1)
So, 16.08 12:30
Pięknie przyprawiONA 2: Wiosenne oczyszczanie organizmu (2)
Pt, 22.08 12:30