Go-tu-jemy: Drożdżowe bułeczki z jagodami i kruszonką (16)
magazyn kulinarny Polska 2022

Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Prowadząca Agata Gwiazdowska zaprasza młodych widzów do wspólnego gotowania. Udowodni ona, że nawet z trzech składników da się przygotować fantastyczne danie.
Twórcy
Zobacz także
Go-tu-jemy: Kanapka Croque madame z jajkiem sadzonym (28)
So, 05.04 13:00
Go-tu-jemy: Cynamonowy Monkey Bread (29)
So, 05.04 13:05
Go-tu-jemy: Domowe żelki owocowe (18)
Nd, 06.04 10:00
Go-tu-jemy: Marokańskie bułeczki z patelni (17)
Nd, 06.04 10:05
Go-tu-jemy: Cake popsy na święta i nie tylko (30)
So, 12.04 13:00
Go-tu-jemy: Snacki z dorsza w razowej panierce z pysznym sosem tatarskim (31)
So, 12.04 13:05
Go-tu-jemy: Waflowe Pischingery z kremem czekoladowym (19)
Nd, 13.04 10:00
Go-tu-jemy: Dyniowe kluseczki leniwe z masłem (20)
Nd, 13.04 10:05