Przystanek slow food 5: Ogórki (10)

magazyn kulinarny Polska 2023  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Odwiedziliśmy ekologiczne gospodarstwo rolne w Drzewcach, gdzie uprawiane są ogórki. Z nich przygotowaliśmy chłodnik oraz grillowane warzywa, które świetnie komponowały się z pstrągiem z rusztu.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Bohaterami serii są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury.Twórcy próbują poznać i zrozumieć ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.

Odwiedziliśmy ekologiczne gospodarstwo rolne w Drzewcach, gdzie uprawiane są smaczne i zdrowe ogórki. Z nich właśnie przygotowaliśmy chłodnik oraz grillowane warzywa, które świetnie komponowały się z grillowanym pstrągiem.

Twórcy

Ładuję...