Pięknie przyprawiONA: Jak schudnąć po czterdziestce (9)

magazyn kulinarny Polska 2021  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Z wiekiem metabolizm zwalnia, a zegara biologicznego nie da się łatwo oszukać. Anna Mielczarek zdradza dietetyczne przepisy i udziela wskazówek, które są kluczem do posiadania zgrabnej figury.

Oglądaj w telewizji

Wt 8.07 8:35
TVP Naukalogo
Wt 8.07 16:25
TVP Naukalogo
Wt 8.07 23:05
TVP Naukalogo
So 12.07 10:55
TVP Naukalogo
So 12.07 23:05
TVP Naukalogo

Opis

Agnieszka Mielczarek, dietetyczka, miłośniczka ekologicznej żywności i propagatorka zdrowego stylu życia, pokazuje, jak gotować mądrze i z pasją. Zachęca do uważnego przyglądania się produktom, które codziennie trafiają na rodzinne stoły. Inspiruje do poszukiwania nowych ścieżek kulinarnych, pokazując, jak gotować różnorodnie. Zdradza przepisy na pyszne i wartościowe dania, które nie wymagają wielkiego nakładu czasu.

Z wiekiem metabolizm zwalnia, a zegara biologicznego nie da się łatwo oszukać. Z upływem lat coraz trudniej zgubić zbędne kilogramy i utrzymać prawidłową wagę. Nie znaczy to jednak, że nie ma na to szans. Anna Mielczarek zdradza dietetyczne przepisy i udziela wskazówek, które są kluczem do posiadania zgrabnej figury.

Zobacz także

Ładuję...