Przystanek slow food 5: Zakole Dolnej Wisły (8)
magazyn kulinarny Polska 2023

W skrócie
Tym razem w programie kulinarne atrakcje zakola Dolnej Wisły. W malowniczej scenerii pałacu w Ostromecku przygotowujemy jagnięcy udziec. Następnie zgłębiamy tajniki produkcji słodkich krówek.
Oglądaj w telewizji
Pon 18.08 5:45
TVP Dokument
Opis
Bohaterami serii są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury.Twórcy próbują poznać i zrozumieć ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Dzisiejszy odcinek skupia się na odkrywaniu kulinarnych atrakcji zakola Dolnej Wisły. W malowniczej scenerii pałacu w Ostromecku przygotowujemy jagnięcy udziec. Następnie zgłębiamy tajniki produkcji słodkich krówek, poznając proces ich powstawania.
Twórcy
Zobacz także
Przystanek slow food 5: Paprykarz szczeciński (3)
Pon, 11.08 5:35
Przystanek slow food 5: Polski kawior (4)
Wt, 12.08 5:40
Przystanek slow food 5: Kuchnia ulanowskich flisaków (5)
Śr, 13.08 5:50
Przystanek slow food 5: Herbaty owocowe (6)
Czw, 14.08 5:40
Przystanek slow food 5: Buongiorno, pomidory (7)
Pt, 15.08 5:35
Przystanek slow food 5: Zioła (9)
Wt, 19.08 5:40
Przystanek slow food 5: Ogórki (10)
Śr, 20.08 5:45