Go-tu-jemy: Domowy burger wołowy (11)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
W programie udowodnimy, że uznawane za szkodliwy fast food jedzenie, też może być bardzo pożywną przekąską. Przyrządzimy hamburgera z bułką wypełnioną pełnowartościowymi składnikami.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Prowadząca Agata Gwiazdowska zaprasza młodych widzów do wspólnego gotowania. Udowodni ona, że nawet z trzech składników da się przygotować fantastyczne danie.
W programie udowodnimy, że uznawane za szkodliwy fast food jedzenie, też może być pożywną przekąską. Przyrządzimy hamburgera z bułką wypełnioną pełnowartościowymi składnikami, a do tego pokażemy, jak zrobić ketchup w domu.
Twórcy
Zobacz także
Go-tu-jemy: Domowy kebab z warzywami (23)
So, 23.11 13:00
Go-tu-jemy: Zdrowe batoniki z otrębami i orzechami (24)
So, 23.11 13:10
Go-tu-jemy: Quesadilla
Nd, 24.11 10:00
i 1 późniejsza emisja
Go-tu-jemy: Bułeczki Bao (13)
Nd, 24.11 10:05
i 1 późniejsza emisja
Go-tu-jemy: Zawijane hot-dogi z sezamem (25)
So, 30.11 13:00
Go-tu-jemy: Chicken Butter Masala z ryżem (26)
So, 30.11 13:10
Go-tu-jemy: Domowe lody (14)
Nd, 01.12 10:00
i 1 późniejsza emisja
Go-tu-jemy: Sernik - jajko sadzone (15)
Nd, 01.12 10:05
i 1 późniejsza emisja