Go-tu-jemy: Owoce pod kruszonką (10)
magazyn kulinarny Polska 2022

Oglądaj w telewizji
Nd 9.03 10:05
TVP ABC
Opis
Prowadząca Agata Gwiazdowska zaprasza młodych widzów do wspólnego gotowania. Udowodni ona, że nawet z trzech składników da się przygotować fantastyczne danie.
Owoce pod kruszonką są słodkie, soczyste i przepyszne. Przygotujemy ten klasyczny deser w nowoczesnym, autorskim wydaniu.
Twórcy
Zobacz także
Go-tu-jemy: Domowe żelki owocowe (18)
So, 01.03 13:00
Go-tu-jemy: Waflowe Pischingery z kremem czekoladowym (19)
So, 01.03 13:05
Go-tu-jemy: Domowa pizza (6)
Nd, 02.03 10:00
Go-tu-jemy: Sos pomidorowy (8)
Nd, 02.03 10:05
Go-tu-jemy: Dyniowe kluseczki leniwe z masłem (20)
So, 08.03 13:00
Go-tu-jemy: Kefirowe placuszki z domowym musem owocowym (21)
So, 08.03 13:10
Go-tu-jemy: Popcorn (9)
Nd, 09.03 10:00