Słodka jak Sugar: Ptyś i spółka (6)

W skrócie
Agata Stankiewicz przygotuje ptysie z kruszonką, kremem limonkowym i crémeux jeżynowym oraz profiterole z nadzieniem orzechowym. Odwiedzi też warszawską cukiernię.
Oglądaj w telewizji


Opis
Założycielka popularnego kanału Sugarlady, Agata Stankiewicz, przyciąga fanów na swojego bloga kulinarną fantazją i wyrazistym stylem. W programie dzieli się przepisami na ciasta oraz desery. Prowadząca pokazuje, jak udekorować tort, by efekt był powalający. W odcinkach piecze m.in. brownie ze słonym karmelem, tartę z malinami i przepyszne pączki. Tym słodkim wypiekom nie da się oprzeć.
Agata Stankiewicz przygotuje przepyszne ptysie z kruszonką, kremem limonkowym i crémeux jeżynowym oraz profiterole z nadzieniem z orzechów laskowych. Odwiedzi też warszawską cukiernię Candy Gold, którą prowadzi Małgorzata Nagat.