Zgrillowani 3: Stek rzeźnika oraz kurczak cacciatore (5)
magazyn kulinarny Polska 2023

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują pomysły na niesztampowe dania z grilla. W różnorodnej malowniczej scenerii wrzucają na rusz mięsa, ryby i warzywa. Podają je ze smakowitymi dodatkami.
Oglądaj w telewizji
Pt 11.04 5:20
CANAL+ 360
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują kolejne pomysły na niesztampowe dania z grilla. Będą je przygotowywać w zróżnicowanej malowniczej scenerii - w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem lub bujną zielenią. Wrzucą na rusz rozmaite mięsa, ryby i warzywa, by podać je ze smakowitymi dodatkami. Przyrządzą m.in. jagnięcinę w kociołku, wołowinę faszerowaną oscypkiem, łososia ze szpinakiem, steki wołowe i ziemniaki z bryndzą. Będzie aromatycznie i kolorowo.
Zobacz także
Zgrillowani 3: Zimowy kociołek (1)
Pon, 07.04 5:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 3: Dary wody (2)
Wt, 08.04 5:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 3: Pikanha i czewapy pod bacówką (3)
Śr, 09.04 5:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 3: Comber z jelenia i domowa kiełbasa (4)
Czw, 10.04 5:20
Zgrillowani 3: Zupa rybna i luzowany łosoś (6)
So, 12.04 5:20
Zgrillowani 3: Warzywne wyzwanie (7)
Nd, 13.04 5:20
Zgrillowani 3: Deska mięs i warzyw (8)
Pon, 14.04 5:20