Zgrillowani 3: Stek rzeźnika oraz kurczak cacciatore (5)
magazyn kulinarny Polska 2023
![zdjęcie](http://media.teleman.pl/photos/720x445/Zgrillowani-3-2023.jpg)
W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują pomysły na niesztampowe dania z grilla. W różnorodnej malowniczej scenerii wrzucają na rusz mięsa, ryby i warzywa. Podają je ze smakowitymi dodatkami.
Oglądaj w telewizji
So 22.02 5:20
CANAL+ 360![logo](http://media.teleman.pl/logos/80x64/174.png?v=1728043588)
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują kolejne pomysły na niesztampowe dania z grilla. Będą je przygotowywać w zróżnicowanej malowniczej scenerii - w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem lub bujną zielenią. Wrzucą na rusz rozmaite mięsa, ryby i warzywa, by podać je ze smakowitymi dodatkami. Przyrządzą m.in. jagnięcinę w kociołku, wołowinę faszerowaną oscypkiem, łososia ze szpinakiem, steki wołowe i ziemniaki z bryndzą. Będzie aromatycznie i kolorowo.