Zgrillowani 3: Deska mięs i warzyw (8)
magazyn kulinarny Polska 2023

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują pomysły na niesztampowe dania z grilla. W różnorodnej malowniczej scenerii wrzucają na rusz mięsa, ryby i warzywa. Podają je ze smakowitymi dodatkami.
Oglądaj w telewizji
Czw 1.05 18:50
CANAL+ Kuchnia
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują kolejne pomysły na niesztampowe dania z grilla. Będą je przygotowywać w zróżnicowanej malowniczej scenerii - w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem lub bujną zielenią. Wrzucą na rusz rozmaite mięsa, ryby i warzywa, by podać je ze smakowitymi dodatkami. Przyrządzą m.in. jagnięcinę w kociołku, wołowinę faszerowaną oscypkiem, łososia ze szpinakiem, steki wołowe i ziemniaki z bryndzą. Będzie aromatycznie i kolorowo.
Zobacz także
Zgrillowani 3: Pikanha i czewapy pod bacówką (3)
Czw, 24.04 18:50
i 4 późniejsze emisje
Zgrillowani 3: Comber z jelenia i domowa kiełbasa (4)
Pt, 25.04 18:50
i 2 późniejsze emisje
Zgrillowani 3: Dary wody (2)
Nd, 27.04 0:15
i 4 późniejsze emisje
Zgrillowani 3: Stek rzeźnika oraz kurczak cacciatore (5)
Pon, 28.04 18:50
i 2 późniejsze emisje
Zgrillowani 3: Zupa rybna i luzowany łosoś (6)
Wt, 29.04 18:50
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 3: Warzywne wyzwanie (7)
Śr, 30.04 18:50
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 3: Zimowy kociołek (1)
Czw, 01.05 12:50
i 3 późniejsze emisje