Światowa kuchnia Ravinder (3/20)
(Ravinder's Kitchen)
magazyn kulinarny Indie 2013
W skrócie
Prowadząca szykuje smażone w bułce tartej jajka na twardo z delikatnie przyprawionymi krewetkami. Przyrządza bananowy keczup. Podaje chrupiący popcorn kalafiorowy oraz smażonego kurczaka z chili.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Zdobywająca nagrody brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokazuje, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu dodaje swoje pomysły.
Prowadząca szykuje smażone w bułce tartej jajka na twardo z delikatnie przyprawionymi krewetkami. Do nich przyrządza bananowy keczup. Dodatkowo robi chrupiący popcorn kalafiorowy oraz smażonego kurczaka z chilli i orzechami nerkowca, a do niego podaje pyszny makaron. Jako deser proponuje chińską wersję hiszpańskich churrosów.
Twórcy
Zobacz także
Światowa kuchnia Ravinder (19/20)
So, 05.07 20:05
i 1 późniejsza emisja
Światowa kuchnia Ravinder (20)
So, 05.07 20:40
i 1 późniejsza emisja
Światowa kuchnia Ravinder (16/20)
Pon, 07.07 16:15
Światowa kuchnia Ravinder (17/20)
Pon, 07.07 16:50
Światowa kuchnia Ravinder (18/20)
Pon, 07.07 17:25
Światowa kuchnia Ravinder (1/20)
Pon, 14.07 17:25