Kwiaty na warsztat 2: Kiełki - zdrowa wiosenna zielenina (14/24)
magazyn poradnikowy Polska 2021
W skrócie
Joanna Lewandowska radzi, jak wykorzystać kiełki we florystyce. Zdradza, dlaczego powinno się je uprawiać i jeść. Przybliża zasady pielęgnacji niewielkich upraw - kiełków rzodkiewki i słonecznika.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Mistrzyni florystyki Joanna Lewandowska pokazuje, że praca z kwiatami wcale nie jest trudna. Doradza, jak hodować rośliny i inspiruje do rozwijania tej pasji. Jej wskazówki docenią nie tylko profesjonalistki, ale też pasjonatki, które na co dzień otaczają się barwnymi kwiatami.
Joanna Lewandowska radzi, jak wykorzystać kiełki we florystyce. Zdradza też, dlaczego powinno się je uprawiać i jeść. Ponadto przybliża zasady pielęgnacji niewielkich upraw, które przygotowała wcześniej - to kiełki rzodkiewki, słonecznika, fasoli oraz pszenicy.
Zobacz także
Kwiaty na warsztat 2: Sposób na deszczówkę w ogrodzie (16)
Nd, 19.05 12:35
Kwiaty na warsztat 2: Piwonie - majowa piękność (17/24)
Pon, 20.05 12:35
Kwiaty na warsztat 2: Domowe preparaty na szkodniki (19/24)
Wt, 21.05 12:35
Kwiaty na warsztat 2: Prosta w utrzymaniu i piękna cały rok przydomowa rabata (21/24)
Śr, 22.05 12:35
Kwiaty na warsztat 2: Konwalie (22/24)
Pon, 27.05 12:35
Kwiaty na warsztat 2: Ogród przygotowany na lato (miejsca przyjazne ptakom i owadom) (23/24)
Wt, 28.05 12:35
Kwiaty na warsztat 2: Designerska, monochromatyczna, eko donica (3/12)
Śr, 29.05 12:35