Hell's Kitchen (77)
W skrócie
Dania z różnych części świata pomagają uczcić wizyty gości. Jednym z nich była Natalia Janoszek, która podbiła Bollywood. Czerwoni i Niebiescy przygotowali tradycyjne indyjskie potrawy.
Oglądaj w telewizji
Opis
Trzynastu miłośników gotowania na kilka tygodni zamieszka w willi Hell's Kitchen, żeby spróbować swoich sił w piekielnej kuchni pod okiem Mateusza Gesslera. Szefowi w poskromieniu uczestników i koordynacji pracy będą pomagać sous chefowie: Martin Gimenez Castro, zwycięzca pierwszej edycji "Top Chefa", i Robert Kondziela. W każdym odcinku dwie drużyny, Niebieskich i Czerwonych, zmierzą się z nowym kulinarnym zadaniem, a zwycięska grupa dostanie wyjątkową nagrodę. Będą to spotkania z niezwykłymi gośćmi, degustacje luksusowych produktów w ekskluzywnych miejscach czy szkolenia z ekspertami. Zwycięzca programu zdobędzie 100 tysięcy złotych i staż w jednej z restauracji Mateusza Gesslera.
Dania z różnych części świata pomagają uczcić wizyty gości. Jednym z nich była Natalia Janoszek, pierwsza polska aktorka, która podbiła Bollywood. Aby sprawić jej przyjemność, Czerwoni i Niebiescy, pod czujnym okiem Mateusza Gesslera, przygotowali tradycyjne indyjskie potrawy.