Przystanek slow food 2: Dziczyzna (3)

magazyn kulinarny Polska 2021  b.o.

W skrócie

Tym razem przeniesiemy się na Dolny Śląsk, aby zgłębić zalety dziczyzny i poznać powody, dla których warto wprowadzić ją do kuchni. Przygotujemy bigos myśliwski oraz comber daniela.

Oglądaj w telewizji

Czw 13.03 11:15
TVP Dokumentlogo

Opis

Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.

Tym razem przenosimy się na Dolny Śląsk, aby zgłębić zalety dziczyzny i poznać powody, dla których warto wprowadzić ją do kuchni. W trakcie wizyty przygotujemy bigos myśliwski oraz comber daniela, odkrywając wyjątkowy smak tych potraw.

Zobacz także

Ładuję...