Przystanek slow food 2: Dziczyzna (3)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Tym razem przeniesiemy się na Dolny Śląsk, aby zgłębić zalety dziczyzny i poznać powody, dla których warto wprowadzić ją do kuchni. Przygotujemy bigos myśliwski oraz comber daniela.
Oglądaj w telewizji
So 5.04 5:50
TVP HD
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Tym razem przenosimy się na Dolny Śląsk, aby zgłębić zalety dziczyzny i poznać powody, dla których warto wprowadzić ją do kuchni. W trakcie wizyty przygotujemy bigos myśliwski oraz comber daniela, odkrywając wyjątkowy smak tych potraw.