Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Benedyktynki z Żarnowca
magazyn kulinarny
W skrócie
Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie dania spopularyzowali zakonnicy.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Znany śląski kucharz Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane tam od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie smaki i dania spopularyzowali zakonnicy. Niektóre z przepisów prowadzący wypróbuje, czego efektem będą pyszne i pożywne potrawy.
Zobacz także
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki
Pon, 29.04 11:45
i 3 późniejsze emisje
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Franciszkanie z Prudnika
Śr, 08.05 11:45
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Dominikanie z Gidel
Czw, 09.05 11:45
Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Salezjanie z Czerwińska
Pt, 10.05 11:45