Pięknie przyprawiONA 4: Przygotuj wątrobę na świąteczne biesiadowanie (12-ost.)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Agnieszka Mielczarek proponuje tym razem nową odsłonę staropolskich dań takich jak bigos czy żur. Pokazuje, jak połączyć tradycję świątecznego biesiadowania z troską o zdrowie.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Dietetyczka Agnieszka Mielczarek pokazuje, jak smacznie i zdrowo gotować. Przekonuje, że nie jest to trudne. Zdradza przepisy na pyszne potrawy, które wcale nie muszą być drogie. Inspiruje do zmian w kuchni, udzielając jasnych i praktycznych wskazówek.
Staropolska kuchnia zachwyca smakiem, aromatem, sytością i obfitością. Warto sprawić, by stała się bardziej fit. Prowadząca proponuje nową odsłonę staropolskich dań, takich jak bigos czy żur.