Przystanek slow food 4: Dobrodziejstwa z domowej spiżarni (1)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Tym razem w towarzystwie szefa kuchni Pawła Krasa sprawdzimy, jakie dobra kryją piwnice Pałacu Goetzów w Brzesku. Dowiemy się, jak przygotowywać jesienne przetwory i zadbać o domowe spiżarnie.
Oglądaj w telewizji
So 30.11 5:50
TVP HD
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Jacek Szklarek poznaje ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Tym razem w towarzystwie szefa kuchni Pawła Krasa sprawdzimy, jakie dobrodziejstwa kryją piwnice pięknego Pałacu Goetzów w Brzesku. W tej malowniczej scenerii dowiemy się, jak przygotowywać jesienne przetwory i zadbać o nasze domowe spiżarnie.