Przystanek slow food 4: Dobrodziejstwa z domowej spiżarni (1)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Tym razem w towarzystwie szefa kuchni Pawła Krasa sprawdzimy, jakie dobra kryją piwnice Pałacu Goetzów w Brzesku. Dowiemy się, jak przygotowywać jesienne przetwory i zadbać o domowe spiżarnie.
Oglądaj w telewizji
Pt 25.07 5:50
TVP Dokument
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Jacek Szklarek poznaje ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Tym razem w towarzystwie szefa kuchni Pawła Krasa sprawdzimy, jakie dobrodziejstwa kryją piwnice pięknego Pałacu Goetzów w Brzesku. W tej malowniczej scenerii dowiemy się, jak przygotowywać jesienne przetwory i zadbać o nasze domowe spiżarnie.
Twórcy
Zobacz także
Przystanek slow food 4: Królestwo kaszy (7)
Pon, 21.07 5:45
Przystanek slow food 4: Jabłka (8)
Wt, 22.07 5:55
Przystanek slow food 4: Święta w górach (9)
Śr, 23.07 5:55
Przystanek slow food 4: Chrzan (10)
Czw, 24.07 5:55
Przystanek slow food 4: Prawdziwe soki (2)
Pon, 28.07 5:30
Przystanek slow food 4: Powidła śliwkowe z Dolnej Wisły (3)
Wt, 29.07 5:05
Przystanek slow food 4: Tradycyjne kiełbasy (4)
Śr, 30.07 5:30
Przystanek slow food 4: Wielkopolskie ziemniaki (5)
Czw, 31.07 5:35
Przystanek slow food 4: Grzyby (6)
Pt, 01.08 5:40