M jak mięso 4: Japonia (3)
serial dokumentalny Polska 2022
W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Włoszech czy USA.
Oglądaj w telewizji
Opis
Kulinarni eksperci Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Japonii, Brazylii, Włoszech, Belgii czy Stanów Zjednoczonych. Tradycyjnie okraszą gotowanie charakterystycznym dla siebie humorem i ciekawostkami dotyczącymi tradycji z różnych zakątków globu.
Zobacz także
M jak mięso 4: Turcja (1)
Śr, 08.05 12:15
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 4: Wielka Brytania (2)
Śr, 08.05 12:50
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 4: Indie (4)
Czw, 09.05 12:50
M jak mięso 4: Brazylia (5)
Pt, 10.05 12:15
M jak mięso 4: Belgia (6)
Pt, 10.05 12:50
M jak mięso 4: Włochy (7)
Pon, 13.05 12:15
M jak mięso 4: USA (8)
Pon, 13.05 12:50