Wszystkiego słodkiego: Desery świata (1/8)
magazyn kulinarny Polska
W skrócie
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler przygotowują hiszpańskie churros, francuską tartę tatin oraz włoskie tiramisu. Następnie zajmą się przyrządzeniem i upieczeniem tortu bezowego.
Oglądaj w telewizji
Nd 29.12 6:00
Food Network
Opis
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler prezentują różnego rodzaju desery. Bywa, że są to proste przekąski, ale nierzadko pokazują także prawdziwe cukiernicze dzieła sztuki. W każdym odcinku pojawiają się nowe przepis, które łączy wykorzystywanie najwyższej jakości produktów i znakomity smak.
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler przygotowują hiszpańskie churros, francuską tartę tatin oraz włoskie tiramisu. Następnie zajmą się przyrządzeniem i upieczeniem tortu bezowego i wielobarwnych makaroników.
Twórcy
Zobacz także
Wszystkiego słodkiego: Lekkie jak chmurka (4/8)
Pt, 27.12 6:00
Wszystkiego słodkiego: Dla każdego (5/8)
Pt, 27.12 6:35
Wszystkiego słodkiego: Nowoczesna klasyka (6/8)
Pt, 27.12 7:10
Wszystkiego słodkiego: Ciasteczka, małe przekąski (2/8)
Nd, 29.12 6:35
Wszystkiego słodkiego (1/8)
Pon, 30.12 9:20
i 3 późniejsze emisje
Wszystkiego słodkiego (2/8)
Pon, 30.12 9:55
i 1 późniejsza emisja
Wszystkiego słodkiego (8)
Pon, 30.12 10:30
i 2 późniejsze emisje
Wszystkiego słodkiego (4/8)
Pon, 30.12 11:00
i 1 późniejsza emisja
Wszystkiego słodkiego (5/8)
Pon, 30.12 11:35
i 1 późniejsza emisja
Wszystkiego słodkiego (6/8)
Pon, 30.12 12:05
i 1 późniejsza emisja