Wszystkiego słodkiego: Desery świata (1/8)
magazyn kulinarny Polska
W skrócie
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler przygotowują hiszpańskie churros, francuską tartę tatin oraz włoskie tiramisu. Następnie zajmą się przyrządzeniem i upieczeniem tortu bezowego.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler prezentują różnego rodzaju desery. Bywa, że są to proste przekąski, ale nierzadko pokazują także prawdziwe cukiernicze dzieła sztuki. W każdym odcinku pojawiają się nowe przepis, które łączy wykorzystywanie najwyższej jakości produktów i znakomity smak.
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler przygotowują hiszpańskie churros, francuską tartę tatin oraz włoskie tiramisu. Następnie zajmą się przyrządzeniem i upieczeniem tortu bezowego i wielobarwnych makaroników.
Twórcy
Zobacz także
Wszystkiego słodkiego: Wielkanoc (3/8)
Pon, 29.04 6:35
i 1 późniejsza emisja
Wszystkiego słodkiego: Lekkie jak chmurka (4/8)
Pon, 29.04 7:10
i 2 późniejsze emisje
Wszystkiego słodkiego: Dla każdego (5/8)
Wt, 30.04 7:10
i 2 późniejsze emisje
Wszystkiego słodkiego: Nowoczesna klasyka (6/8)
Śr, 01.05 7:10
i 2 późniejsze emisje
Wszystkiego słodkiego: Idą goście (7/8)
Czw, 02.05 7:10
i 2 późniejsze emisje
Wszystkiego słodkiego: Wakacje (8)
Pt, 03.05 7:10
i 2 późniejsze emisje