Czas na deser (1/6)

(Lo Spazio per il Dolce)

magazyn kulinarny Włochy 2022  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Prowadząca pokazuje, jak zrobić dwa proste i pyszne desery. Zdradza sekretne triki na puszyste ciasto z polewą czekoladowo-orzechową i kremem karmelowym oraz torcik kokosowy z musem.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Włoska cukierniczka Daniela Ribezzo pokazuje, jak w łatwy sposób wyczarować słodkie dzieła sztuki. Dzieli się radami, dzięki którym przygotowanie tart, bez, serników i innych słodkości zawsze się uda. Udowodnia, że w kuchni najważniejsza jest fantazja i serce.

Prowadząca pokazuje, jak zrobić dwa proste i pyszne desery. Zdradza swoje sekretne triki, jak przyrządzić puszyste ciasto z polewą czekoladowo-orzechową i kremem karmelowym oraz torcik kokosowy z musem czekoladowym.

Twórcy

Ładuję...