Czas na deser (1/6)
(Lo Spazio per il Dolce)
magazyn kulinarny Włochy 2022
W skrócie
Prowadząca pokazuje, jak zrobić dwa proste i pyszne desery. Zdradza sekretne triki na puszyste ciasto z polewą czekoladowo-orzechową i kremem karmelowym oraz torcik kokosowy z musem.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Włoska cukierniczka Daniela Ribezzo pokazuje, jak w łatwy sposób wyczarować słodkie dzieła sztuki. Dzieli się radami, dzięki którym przygotowanie tart, bez, serników i innych słodkości zawsze się uda. Udowodnia, że w kuchni najważniejsza jest fantazja i serce.
Prowadząca pokazuje, jak zrobić dwa proste i pyszne desery. Zdradza swoje sekretne triki, jak przyrządzić puszyste ciasto z polewą czekoladowo-orzechową i kremem karmelowym oraz torcik kokosowy z musem czekoladowym.