Apetyczna historia serów: Toronto (4)
(Cheese: A Love Story)
serial dokumentalny Kanada 2021

Oglądaj w telewizji
Czw 27.02 19:00
Nat Geo People
Opis
Serowy ekspert i autor książek kucharskich Afrima Pristine udaje się w zaskakującą kulinarną podróż, by zaprezentować tajniki różnych tradycji serowarstwa. Wśród alpejskich szczytów Szwajcarii prowadzący zobaczy, jak dojrzewa ementaler, a nad Sekwaną odkryje, dlaczego rozkoszowanie się smakiem serów jest wpisane w tradycję i kulturę Francji.
W tym odcinku
Tym razem prowadzący poznają historię i posmakują serów, którymi szczyci się Toronto.
Zobacz także
Apetyczna historia serów: Szwajcaria (1)
Pon, 24.02 19:00
i 1 późniejsza emisja
Apetyczna historia serów: Francja (2)
Wt, 25.02 19:00
i 1 późniejsza emisja
Postój z Anthonym Bourdainem 2: Toronto (8)
Wt, 25.02 21:00
Apetyczna historia serów: Quebec (3)
Śr, 26.02 19:00
Apetyczna historia serów: Grecja (5)
Pt, 28.02 19:00
Apetyczna historia serów: Kolumbia Brytyjska (6)
Pon, 03.03 19:00