Czas na grillowanie! (1/9)

(Burgers, Brew & 'Que)

magazyn kulinarny USA 2019  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Michael Symon poszukuje najlepszych dań z rusztu. W San Diego próbuje burgera z wieprzowiną duszoną w piwie. W Denver w Kolorado testuje bardzo oryginalnego hot doga.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Michael Symon odwiedza kolejne miejsca, które serwują najlepsze burgery, żeberka i mięso z rusztu. Wszystkie dania kosztuje w towarzystwie pysznego, zimnego piwa. W swojej podróży po Stanach Michael poznaje prawdziwych mistrzów rusztu i wędzarni oraz próbuje ich popisowych dań.

W San Diego w Kalifornii Michael Symon próbuje burgera "the Champ" z wieprzowiną duszoną w piwie oraz brownie z sosem karmelowym. Następnie w Wichita w Kansas, kosztuje taco z duszonym mostkiem. Na koniec w Denver w Kolorado testuje bardzo oryginalnego hot doga.

Twórcy

Ładuję...