Czas na grillowanie! (1/9)
(Burgers, Brew & 'Que)
magazyn kulinarny USA 2019
W skrócie
Michael Symon poszukuje najlepszych dań z rusztu. W San Diego próbuje burgera z wieprzowiną duszoną w piwie. W Denver w Kolorado testuje bardzo oryginalnego hot doga.
Oglądaj w telewizji
Śr 8.10 9:55
Food Network
Opis
Michael Symon odwiedza kolejne miejsca, które serwują najlepsze burgery, żeberka i mięso z rusztu. Wszystkie dania kosztuje w towarzystwie pysznego, zimnego piwa. W swojej podróży po Stanach Michael poznaje prawdziwych mistrzów rusztu i wędzarni oraz próbuje ich popisowych dań.
W San Diego w Kalifornii Michael Symon próbuje burgera "the Champ" z wieprzowiną duszoną w piwie oraz brownie z sosem karmelowym. Następnie w Wichita w Kansas, kosztuje taco z duszonym mostkiem. Na koniec w Denver w Kolorado testuje bardzo oryginalnego hot doga.
Twórcy
Zobacz także
Czas na grillowanie! (2/8)
Pt, 26.09 0:15
Czas na grillowanie! (3/8)
So, 27.09 0:20
i 1 późniejsza emisja
Czas na grillowanie! (4/8)
Wt, 30.09 0:20
i 1 późniejsza emisja
Czas na grillowanie! (5/8)
Śr, 01.10 0:20
i 1 późniejsza emisja
Czas na grillowanie! (6/8)
Śr, 01.10 11:00
Czas na grillowanie! (7/8)
Śr, 01.10 11:35
Czas na grillowanie! (8)
Śr, 08.10 9:25
Czas na grillowanie! (2/9)
Śr, 08.10 10:30
Czas na grillowanie! (3/9)
Śr, 08.10 11:00
Czas na grillowanie! (4/9)
Śr, 08.10 11:35