Przystanek slow food 3: Szparagi Hanny i Olgierda Religioni (1)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Opowieść o ludziach, którzy postanowili zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają, jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także jak promują zdrowe odżywianie się.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Bohaterami programu są ludzie, którzy zrezygnowali z wyścigu szczurów. Postanowili zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe odżywianie się.
Zobacz także
Przystanek slow food 3: Łosoś wędzony Pana Kazimierza Dobrzyckiego (5)
So, 26.04 5:50
Przystanek slow food 3: Anna Skowrońska i jej ekologiczne pstrągi (6)
Nd, 27.04 5:50
Przystanek slow food 3: Kuchnia Tatarów polskich (7)
So, 03.05 5:50
Przystanek slow food 3: Kuchnia pogranicza polsko-litewskiego (8)
Nd, 04.05 5:50